Lazerių pramogos – jūsų šventės vietoje

Lazerių pramogos jūsų vietoje

Lazerių pramogos – jūsų šventės vietoje! Vasara – švenčių ir pramogų metas, o nuobodžių vakarėlių nemėgsta niekas… Ar ir jūs sukate galvą, kuo praskaidrinti mergvakarį, bernvakarį ar vaiko gimtadienį?

 

Lazertronas – tai, ko ieškote. Suprantame, kad vasarą visai nesinori užsidaryti patalpose, tad siūlome sprendimą – žaidimą lazeriais jūsų sodyboje, miške ar netgi namo kieme!

Susikurkite savo pramogų erdvę

Adrenaliną kurstantis žaidimas lazeriais – tobula staigmena vakarėlio svečiams. Mes atsivešime profesionalią ir saugią įrangą, o jums tereikės pasirūpinti žaidimo erdve ir kliūtimis. Tai gali būti miškas arba, pavyzdžiui, didelis namo ar sodybos kiemas. Kliūtimis gali tapti medžiai, pripučiami kamuoliai, batutai ar netgi vaikų žaislai – laisvė jūsų fantazijai! Tik nepamirškite skirti dėmesio saugumui, kad žaidimo dalyviai nesusižeistų.

Lazeriniai šautuvai neturi jokių kulkų ar specialių užtaisų, kurie gali užgauti ar sužeisti. Jie yra lengvi bei patogūs, todėl net ir mažiausiems žaidėjams bus paprasta ir saugu laikyti lazerinį šautuvą rankose. Interaktyvūs davikliai, kuriuos žaidėjai užsideda ant galvos taip pat yra lengvi, belaidžiai ir turi paminkštinimus, kurie suteikia saugumo bei komforto pojūtį.

Smagu ir saugu – tiek naktį, tiek dieną

Jeigu pagalvojus apie žaidimą lazeriais, įsivaizduojate akliną tamsą, dar nebandėte žaisti dienos šviesoje. Tai – lygiai taip pat smagu, be to, reikės papildomų įgūdžių, norint pasislėpti nuo priešų. Lauko aplinka suteiks žaidimui dar daugiau adrenalino, o natūralūs gamtos garsai ir vaizdai dar labiau sužadins dalyvių vaizduotę. Pasijausite it tikrame mūšio lauke!

Dar vienas privalumas – jokių skausmingų smūgių. Lazertrono žaidime naudojami nekenksmingi infraraudonieji spinduliai, todėl tai yra nekontaktinis žaidimas, kuriam nereikalingos papildomos kūno apsaugos, tokios kaip kaukės, akiniai, skydai ir pan.

Be to, Laser Tag – gamtai draugiška pramoga, nes nėra naudojami jokie dažai ar kitos aplinką teršiančios priemonės. Dalyviai gali mėgautis žaidimu nesijaudindami, kad susiteps drabužiai, pastatų sienos ar aplink esanti augalija. Pasibaigus lazerių kovoms bus itin paprasta susitvarkyti – tereikės sudėti į vietas jūsų pasirinktus rekvizitus ir grąžinti įrangą.

Nėra ko laukti – rezervuokite žaidimą laukite lazerių pramogos jūsų šventės vietoje!

soc. ikona soc. ikona soc. ikona soc. ikona
.