Lazertrono pramogos visiems be išimčių

Lazertronas pramoga visiems

Žaidimas lazeriais skirtas ne tik vaikams, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Tai pramoga visiems!

 

Ši veikla neturi griežto amžiaus apribojimo ir gali džiuginti tiek didelius, tiek mažus! Plačiau papasakosime apie kiekvieną amžiaus kategoriją atskirai ir atskleisime, kodėl tai yra puikus pasirinkimas laisvalaikio praleidimui!

Moksleiviai

Lazertrone laukiame visų vaikų jau nuo 7 metų, kurie yra pasiruošę išsidūkti ir gerai praleisti laiką. Labai dažnai ši veikla yra pasirenkama kaip pagrindinė vaiko gimtadienio kulminacija! Šalia žaidimų patalpos yra poilsio erdvė, kurioje galime paruošti vaišes ir tortą smaližiams. Jeigu mūsų siūlomi pasirinkimai nesuvilioja – visuomet galima atsinešti ir savo užkandžius.

Laser Tag žaidimas gali būti kaip puikus pasirinkimas užklasinei veiklai. Visuomet laukiame klasių, kurios savo ekskursijos finalui pasirenka mūsų pramogas! Vaikai ne tik aktyviai praleidžia laiką, bet ir susibendrauja, iš naujo pamato vienas kitą ir užmezga draugystes kitoje aplinkoje.

Studentai

Pervargę nuo studijų ir nuolatinio streso, studentai dažniausiai renkasi ramius pasisėdėjimus su draugais, nes pramogų srautas sumažėja, kai įprastos pramogos atsibosta ir kino teatras nebedžiugina tiek, kiek anksčiau. Laser Tag žaidimas yra puikus pasirinkimas paįvairinti studentišką kasdienybę, išbandyti kažką naujo ir aktyviai praleisti laiką. Ši veikla skatina konkurenciją ir sukelia nemažą adrenalino bangą!
Mergvakariams ir bernvakariams trūksta idėjų? Lazertronas tam yra puiki pramoga! Vis dažniau tokioms progoms norisi kažko įdomesnio, netradicinio ir nebandyto, tad patikėkite, būsimą jaunąją arba jaunąjį tikrai nustebinsite šiuo žaidimu!

Tėvai

Vaikai yra tikrai ne vieninteliai, kurie mėgaujasi mūsų pramogomis. Visuomet laukiame ir tėvelių, pasiruošusių aktyviai ir linksmai praleisti laiką! Vykstant vaikų gimtadieniams ir tėveliams laukiant savo atžalų, mėgstame įkalbinti ir į pramogą įtraukti visus atvykusius. Tėvai lieka ne tik gerai praleidę laiką, bet tuo pačiu sustiprinę ryšį su savo vaikais. Nieko nėra geriau, kai vaikai ir tėvai smagiai leidžia laiką kartu!
Laser Tag žaidimas taip pat yra puikus pasirinkimas įmonių šventėms. Jeigu stalo žaidimų vakarai pabodo, o vakarienės mieste nebedomina, Lazertronas laukia jūsų! Čia ne tik gerai praleisite laiką, bet ir išsiaiškinsite, kurie iš jūsų kolegų yra komandos lyderiai, geri strategai, patikimi sąjungininkai ar puikūs diplomatai!

Seneliai

Prisiminti jaunystės laikus visuomet gera, o mūsų seneliai dar tikrai turi parako! Tai puiki galimybė atsipalaiduoti ir nusiteikti gerai juoko dozei. Laser Tag žaidimas skirtas visiems, nepriklausomai nuo amžiaus, nes čia nusistatomas individualus žaidimo tempas, tad kiekvienas žaidėjas jaučiasi komfortiškai! Jeigu nesinori daug judėti ir lakstyti, galima rinktis mediko arba snaiperio roles, kurios reikalauja mažiau energijos. Norint aktyviau pajudėti, reikėtų rinktis puolėjo poziciją ir su automatiniu ginklu rankose agresyviai judėti link savo priešininkų.
Manome, kad tai puiki vieta suburti giminę jubiliejaus proga, kurio metu nuotaikingai ryšį megs anūkai, tėvai ir seneliai. Ar esate turėję tokį patrakusį giminės susitikimą?

Pramoga visiems ir visoms šventėms – gimtadieniams, ekskursijoms, mergvakariams ir bernvakariams, įmonių šventėms bei begalei kitų progų susitikti čia – Lazertrone!

 

soc. ikona soc. ikona soc. ikona soc. ikona
.